Természetes tumor-ellenes védelem?

A mai Csak csajok műsorában a daganatos betegségekről és azok természetes terápiáiról, főleg a természetes tumor-ellenes védelemről beszélgettek Mayherr Judit tanácsadóval

Hagyományos rákkezelések

A rák kezelhető sebészi úton, kemoterápiával, sugárterápiával, immunterápiával és egyéb módon is. A kezelés meghatározása a tumor elhelyezkedésétől és előrehaladottságától, valamint a beteg általános állapotától is függ. A kezelés célja a rák teljes eltávolítása a szervezetből a test többi részének károsítása nélkül. (wikipédia – a szerk.)

Természetes rákkezelések

A természetes, kiegészítő gyógymódok közé tartozhat például a bioenergetikai kezelés, az akupunktúra, a biorezonanciás gyógyítás, az enzim- vagy oxigénterápia, a sajátvér-kezelés, a különböző jótékony hatású gyógynövények, növények fogyasztása önmagában, vagy koncentrátumként.

Természetes tumor-ellenes védelem

A természetes tumor-ellenes védelem – ahogy Mayherr Judit is említi – a szervezetünk része. Ezt a mechanizmust Dr. Kulcsár Gyula biokémikus, rákkutató többéves kutatómunkája során tanulmányozta, ami során új tudományos felfedezést tett a szervezet daganatellenes védekezésével kapcsolatban.

Felismerte, hogy az eddigi véleményekkel ellentéten nem az immunrendszer, hanem egy speciális védekező rendszer az, amely elpusztítja a rendellenessé váló, azaz rákos sejteket. Eszerint a szervezet keringési rendszerében jelen lévő anyagoknak – például aminosavak, vitaminok – van döntő jelentőségük a tumor-ellenes védelemben.

Mi az az aktív ráksejt-pusztító keverék?

Kulcsár doktor szerint „a szervezetben létező daganatellenes védelmi rendszer lényegében az immunrendszertől függetlenül működik.” Ennek a természetes tumor-ellenes védelemi rendszernek a megismerése alapján Kulcsár doktor kifejlesztett egy aktív ráksejt-pusztító keveréket, amelynek összetevői szervezetünkben alapszinten megtalálhatóak, magyarázza Mayherr Judit.

A rákbetegségek közös jellemzője a szabályozatlan sejtszaporulat, a biológiai szövetekbe való betörési képesség. Ez utóbbi tulajdonságuk történhet invázióval és áttétképzéssel is. Ezt a kontrollálatlan növekedést olyan DNS-hibák, genetikai mutációk okozzák, melyek a sejtciklus szabályozásában vesznek részt.
Néhány ilyen hibát kemikáliák, fizikai hatások okoznak, mások öröklődnek vagy éppen spontán jelennek meg. A rák számos tünetet okozhat, melyek attól függően alakulnak ki, hogy a daganat hol helyezkedik el, milyen a karaktere és van-e áttétképzés.

Forrás: