Ön szenved a hagymapucolástól?

Sokan szenvednek a hagymapucolástól, ezért a főzés sokszor teher, mint élvezet. Fejes Attila pécsi szakács kifejlesztett egy olyan természetes hagymaalapot, ami sok háziasszonynak könnyebbé teszi a napi főzését. Nincs könnyezés, se hosszú előkészület, ráadásul semmilyen tartósítószert nem tartalmaz.

A magyar konyha alap fűszere a hagyma, legtöbb étel alapja. Fejes Attila húsz éve szakács, melynek több mint a felét külföldön töltött el, olyan szállodában is, ahol nagy figyelmet fordítottak a különböző allergiával küzdő, illetve érzékeny vendégekre is.

shutterstock_60614857

“Nem használhattunk késztermékeket és mesterséges ízfokozót sem. Ezen a konyhán sikerült kifejlesztenem egy hagymakrémet, amit jól tudtunk használni ízesítésre és ételkészítésre is egyaránt. Ráadásul, a napi szintű felhasználás során tapasztalt időspórolás és a variálhatósága sokat segített a munkában. A “Hagymás alap” egy sült zöldséges hagymakrém, ami a hagyományos magyar konyhától, a vegetáriánus konyhákon át, a modern konyháig nagyon sokrétűen használható. Hagyományos eljárással készül, csak természetes alapanyagokból. Nem tartalmaz mesterséges adalékanyagokat, ízfokozót, színezéket” – mondta Fejes Attila, aki a hagymás alappal szeretné bemutatni, hogy az ételkészítés is lehet gyors és mégis egészséges. Nem kell az ételeinket telerakni mesterséges dolgokkal, amikor már “pár” zöldség lepirításával is remek és változatos dolgokat lehet készíteni.

Forrás: