Az orvos kezel – a kapcsolat gyógyít

November 24-én rendezi meg rendhagyó konferenciáját a PAF Alapítvány. Várnak mindenkit, aki nem csak műszereivel és tablettáival, hanem személyiségével is szeretne gyógyítani.

Az innovatív előadók mindannyian olyan újításokat vittek munkájukba, melyekre klinikus szemléletű kollégáik csak legyintettek. Eredményeik mindenkit meggyőznek. Kiderült, hogy nem csak a betegek, de a munkatársak is sokkal jobban érzik magukat a mindennapokban.

Mi történik, ha egy koraszülött osztályon az újszülött a főnök? A kórházban, ahol a terápiás kutya egyenrangú munkatárs? A mentési helyzetben, ahol a hozzátartozó partner? Ahol a gyógyítók a roma kultúráról szerzett tudásukat használják a gyógyításban? Ahol a haldokló méltóságban távozhat?

paf progam

Mi van a tablettákon túl? Az orvos, az ápoló, az asszisztens talán nincs is tudatában annak, hogy fantasztikus gyógyító erőt birtokol. A beteghez a lelkén át vezet a “másik” terápiás út. Sokan fölfedezik ezt a lehetőséget, látják az embert a betegség mögött, megtalálják a módját, hogy valami egészen új megközelítéssel, szokatlan megoldásokkal tegyék humánussá, ezzel hatékonyabbá a gyógyítást.

Miért szórakoztató?

Két előadás között szervezetfejlesztők, és meglepetésvendégek segítségével mindenki saját bőrén tapasztalhatja meg, milyen pozitív változást indíthat el környezetében! Sírás és nevetés garantálva!

További információk a www.azemberibbegeszsegugyert.hu oldalon.

Forrás: