Pörgesd fel a szexuális életed 4 gyakorlattal!

Bemutatunk négy mozgásformát, hogy Te is igazi lepedőakrobata lehess.

Már nem olyanok az éjszakai hancúrok a pároddal, mint korábban? Kezdenek ellaposodni az együttlétek? Ha úgy érzed többre vágysz, először magadból hozd ki a maximumot. Szerezz meglepetést a partnerednek, és hozd formába a jó szexhez elengedhetetlen testrészeidet!

Intimitás felsőfokon

Az intim torna jelentőségét nem hangsúlyozzák eléggé, pedig minden nőtől fokozott figyelmet érdemelne. Ha rendszeresen tornáztatod a vagina és az alhas izmait, hosszú évekre bebiztosíthatod magad. Tévedés azt hinni, hogy ez a gyakorlat csak bizonyos kor felett ajánlott. A szexuális élet kezdetével a gyakorlatokat is rendszeresen kell űzni.

Mindennek persze meg lesz a jutalma, amit nem csak az ágyban és az orgazmusod terén fogsz megtapasztalni. A szülés után például sokat számít, hogy kinek, mennyire feszesek az izmai.

Mindenhol, mindenkor

Ahhoz, hogy lendületbe hozd magad odalenn, nincs szükség speciális edzőeszközre, de még külön helyre sem. A nap bármely szakában, bármilyen testhelyzetben és tevékenység közben tehetsz a feszes izomzatért.

Mindössze annyi a teendőd, hogy befeszítve tartod a hüvely körüli izomcsoportot legalább 8-10 másodpercig, majd lazítasz. A gyakorlatot természetesen ismételgetni kell.

hát torna

Tarts magad, bébi!

Az unalmassá vált szex nem igazán tudja felcsigázni a kedélyeket. Épp itt az ideje, hogy új, akár extrém pozitúrákkal vigyetek színt az éjszakába. Persze, ehhez nem árt, ha a felkar és a comb izmait megerősíted, így nem jelent majd gondot, ha különös helyzetekben kell megtartanod vagy tornáztatnod magad.

Feszes felkar

A karizmokat súlyzók segítségével erősítheted legegyszerűbben. A gyakorlatot tükör előtt célszerű elvégezni, így láthatod, ha közben helytelenül tartod magad. Egyenesen állva, nyújtsd ki a karod a combod elé, úgy, hogy a súlyzók a tükör felé nézzenek, majd hajlítsd be a karod a válladhoz.

Legalább 15-20-szor ismételd meg. Kis pihenő után megpróbálhatod a nyújtott kezeidet oldalra, a vállad magasságáig nyújtva kitartani 1-1 percig.

sport_katt25

Combokban az erő

A combokat számtalan módon lehet erősíteni. Ha megteheted, válaszd a futást, mert az kihat a teljes testedre, beleértve a popsit és a hasat. Persze ellátogathatsz egy edzőterembe is, ahol gépek tucatja segít a külső és belső combizom erősítésében. Ha pedig otthon tornáznál, jó megoldás a guggoló gyakorlatok ismételgetése, illetve a lábemelgetés térdelve vagy fekve.

Jóga a jó szexért

A jógával hihetetlenül lazává varázsolhatod az ízületeidet és hajlékonnyá teheted a tested minden részét. A párod meg lesz lepve, milyen könnyen tekeregsz egyik pózból a másikba.

Arról nem is beszélve, hogy a jóga alatt számtalan ötlettel bővítheted az ágyjeleneteidet, és ha kedvet kaptatok hozzá akár a Kamasutrába is belelapozgathattok.

Ne feledd, hogy az érzékiséget előcsalogató gyakorlatok nem csak a szexuális örömöt fokozzák, de fizikai erőnlétedet is fejleszteni fogja. Kell-e ennél több ok, hogy nekikezdj az edzésnek?

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.