Hozd magad formába percek alatt!

Jó hír, hogy mi is tudunk olyan gyorsan változni, mint mostanában az időjárás. a Vibrációs tréninggel ugyanis pillanatok alatt formába hozhatjuk magunkat.

Fél óra alatt egy másfél órás aerobiknak illetve egyéb más edzésformnak megfelelő energialeadást tudunk elérni.

Vibrációs tréning a jó állóképességért

“Ellenben, míg egy hagyományos aerobik órán az izmaink 40%-t tudjuk megmozgatni, a vibrációs tréninggel a rezgés hatására az izmoknak a 90%-a megmozdul” – mondta el a Vibrocity személyi edzője. Lendvai Barbi hangsúlyozta: ennek hatására feszesedik a bőr, eltűnik a cellulitisz, jönnek elő az izmok, a zsír helyét rövid idő alatt izom veszi át, így rendkívül gyors az alakformálás.

Foto: testedzo.hu

20-30 perc hetente 3-szor, és ugyanaz az eredmény, mint heti 3-6 óra után egy hagyományos edzőteremben. 1 perc vibro tréning = 100 felülés.

Ráadásul saját személyi edző foglalkozik mindenkivel, nagyon családias hangulatban. Aki belép az edzőterembe legfeljebb 2 másik emberrel találkozik, így nem kell szégyellnünk magunkat a felszedett kilók miatt. Itt nincs szükség drága edzőruhákra, rengeteg szabadidőre: elég egy zokni,kényelmes ruha és fél óra. Azt az elég nagynak tűnő problémát sem kell megoldani, hogy hova tegyük a gyereket amíg edzünk. Őt is elhozhatjuk, hiszen babasarok várja abban a 30 percben, amíg mi átalakulunk! Mivel a vibrációs tréning gyorsan feszesíti a bőrt, a bőr alatti izmokat, így a terhesség utáni alakformálás egyik leghatékonyabb eszköze. Az itteni edzés növeli a stressztűrő képességet is, ami valljuk be, manapság nem elhanyagolható.

Köztudott tény, hogy a sportolás során és az izzadás révén sok folyadékot veszíthetünk, ezért a megfelelő folyadékbevitelre fokozottan figyelnünk kell.

Pontos vízmérés – Ennyi vizet kell inni edzés előtt és után

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Egy válasz

  1. Jáger László

    köszönöm
    nem az esetem

    csá
    barátilag
    J.L.