Nem csak súlyt veszít az, aki ész nélkül diétázik

Ha koplalással akarunk karcsúsodni, a testünk gyorsan fellázad és megnehezíti a dolgunkat. Sőt, hosszabb távon komoly károkat is okozhat az elégtelen diéta. Pedig a finom falatok és a felesleges hurkák eltűnése nem zárják ki egymást!

Sokan a mai napig úgy gondolják, hogy a legjobb és leggyorsabb fogyókúra az, ha nem esznek semmit, vagy csak nagyon keveset. De éppen ők azok, akik a kegyetlen diéta végén azzal szembesülnek, hogy a fogyás nem csak a zsírpárnáikkal, hanem az izmaikkal is végzett!

fogyokura

A koplalás lassít

A fogyáshoz természetesen szükséges a bevitt kalóriamennyiség csökkentése, hiszen az alapelv az, hogy több energiát használjunk fel, mint amennyit beviszünk. Ezt azonban nem kell és nem is lehet a koplalással megvalósítani. A drasztikusan (500-800 kalória/nap) csökkentett kalória bevitel hatására ugyanis a szervezet túlélő – vagy más szóval élve éhező – üzemmódba kapcsol, ami azt jelenti, hogy lelassul az anyagcsere, a fáradékonyság miatti kevés mozgás miatt elkezdődik a zsírdepók mellett az izomzat lebontása. Komoly hiánybetegségek alakulhatnak ki és még a jojo-effektus is fenyeget, hiszen, ha a fogyókúra után visszatérünk a megszokott étkezési szokásainkhoz, szervezetünk azonnal raktározni, ezáltal hízni kezd.

Fogyni könnyen, gyorsan és tartósan a legjobb!

Speciális fogyókúrás termékek – mint például a 7 és 17 fogyókúrás program – segítségével elkerülhetőek a csökkentett kalória bevitel nem kívánt mellékhatásai, ráadásul még a legfinomabb falatokról és az édességről sem kell lemondanunk, hiszen a márka termékpalettájában a turmixitalok, a paradicsomleves és a péktermékeket kiváltó lapkenyerek mellett erdei gyümölcsös és csokoládés szelet is szerepel, kielégítve a nyalánkságok iránti vágyat is. Sőt, a két étkezést kiváltó fogyókúrás élelmiszerek használata mellett egy könnyű vacsora is belefér a diétába, így azt nem érezzük önsanyargatásnak.

Egészségesen és gyönyörűen

A vitaminok és nyomelemek, valamint ásványi anyagok pótlása nagyon fontos a diéta során, mivel – ha kiürülnek a szervezet raktárai -, hiánybetegségek jelentkezhetnek. Ha kiéheztetjük magunkat, akkor azt körmünk, bőrünk, hajunk is megsínyli. A 7 és 17 termékek tartalmazzák mindazon összetevőket, melyek egészségünket és szépségünket is óvják. Mindemellett a rendszeres testmozgás is elengedhetetlen ahhoz, hogy izomtömegünk megmaradjon, fejlődjön és a fogyókúra végére a lehető legjobb formánkat hozhassuk.

Forrás: https://napidoktor.hu/index