Receptek stevia használatával (x)

A steviát kivonatból készült Canderel Green porral és tablettával kiválóan lehet például süteményeket édesíteni. Olvasd el a csokitortás és a smoothie-s recepteket!

A stevia egy Dél-Amerikában őshonos növény, amely már régóta ismert különleges édesítő hatásáról: a guarani indiánok Paraguayban már évszázadok óta használják, és Japánban is több mint 30 éve fogyasztják.

Az engedélyezett stevia

A hatóságok több mint 20 országban – Japán, Ausztrália, Svájc, Franciaország és más európai uniós országokban, köztük Magyarországon is – engedélyezték a stevia-alapú édesítőszerek piacra dobását. A Merisant cég által gyártott Canderel Green az ún. Reb A-vel készül, vagyis a stevia növény legédesebb kivonatával.

Canderel Green receptek

csokitorta
smoothie canderel_green_logo6

Kalóriamentes csokitorta  >>

Egzotikus smoothie  >>

Canderel  >>

A Canderel Green por

A Canderel Green por praktikus szórófeje megkönnyíti a termék használatát. Bármilyen recepthez, sütéshez, főzéshez igénybe vehető, pont úgy ízesíti kedvenc desszertjeinket, ahogyan a cukor. Egy kiegyensúlyozott étrend részeként, a Green por tökéletes választás lehet a mindennap fogyasztott desszertekhez -süteményekhez, gyümölcsökhöz.

Forrás: