Epres-túrós hab

Az eper akkor jó, ha illatos, fényes és egységes színű, élénkzöld gallérral és kocsánnyal.

Hozzávalók

¼ kg tehéntúró

10 dkg natúr joghurt

40 dkg eper

6 dkg porcukor

2  tojás fehérje

 

Elkészítés 5 fő részére

epresturohab480

A túrót finom lyukú szűrőn áttörjük. Joghurttal lazítjuk, és hozzáadjuk a cukrot. Az epret csumázzuk, megmossuk, leszárítjuk és pürésítjük, ezt is hozzáadjuk a túróhoz. A tojás fehérjéket kemény habbá verjük, óvatosan hozzáforgatjuk az epres-joghurtos túróhoz. Tálalás előtt jól behűtjük.

 

További NoSalty.hu receptek

zoldspargas_retes480
olaszzoldsegleves480 uj_nosalty_logo_valodi_vektor_www20

Zöldspárgás rétes >>

Olasz zöldségleves >>

További receptek >>

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.