Fiatalság száz éven át

Az anti aging medicina, magyarul a kor-kontroll egyre népszerűbb külföldön, és újabban már nálunk is elérhető.

Célja, hogy a megfelelő egészségvédő szolgáltatások segítségével minél tovább megőrizhessük fizikai és szellemi frissességünket és szexuális vonzerőnket. A nyugati tapasztalatok azt mutatják, hogy a téma iránt egyre több fiatal érdeklődik, hiszen a tevékeny időskorra való felkészülést a legjobb fiatalon elkezdeni.

Fiatalon fogj hozzá, ha lassan akarsz öregedni!

Az öregedés ellen minden kultúra küzdeni próbált. Az ősi kínai orvoslásnak, a tibeti gyógyászatnak vagy az ajurvédának éppen úgy kialakultak a titkos receptjei, mint az alkímiának. E módszerek közül sokról kiderült már, hogy valódi hatással rendelkeznek, így lett például gyógyszer a kínai gyógyászat által használt gingkóból. A korszerű orvoslás azonban szélhámosságnak tartotta a rejuvenációs, megifjítási törekvéseket, főképp amióta a tisztességben megőszült, méltán világhírű francia orvos, Charles Edouard Brown-Sequard nevetségessé tette magát. A magát kutya és tengerimalac herekivonatokkal injekciózó tudós 1889-ben kürtölte világgá saját megfiatalításának kezdeti eredményeit. A kedvező eredményeket azonban nem sikerült megismételni, és a csúfos kudarc hosszú időre immunizálta a nemzetközi orvostársadalmat minden hasonló célú próbálkozással szemben.35705 módszer a fiatal bőrért

Hideglézer, villanófény, rejuvenáció ? minden, amit a bőrfiatalításról, a szarkalábak elleni módszerekről, a legújabb kozmetikai kezelésekről, ezek előnyeiről és veszélyeiről tudni érdemes.

A technika segítségével, tudatos táplálkozással, ma már könnyen és hatékonyan tudsz javítani bőröd állapotán.

Bőrszépítő praktikák

Villanófénnyel a szarkalábak ellen

Hogyan hat? A villanófényes kezelések alkalmasak értágulatok és pigmentfoltok kezelésére, bőrfiatalításra, végleges szőreltávolításra  Egyenletessé teszi a bőrstruktúrát, ránctalanító  hatásúak. A leghatásosabb eredmény a szem környéki szarkalábak kezelésénél érhető el.

Előnye: megszüntethetők vele a visszafordíthatatlannak tűnő egyéb bőrproblémák is pl: értágulatok, akné, pigmentelváltozások. Kíméletes, nincs és nem áll fenn az allergia kiváltásának veszélye sem.

Bőrfiatalítás hideglézerrel

Hogyan hat? A bőrrejuvenáció a kötőszövet rugalmasságának kezelésére,  a kollagén és az elasztikus rostok mennyiségének fokozására, aktiválására és a sejtújraképzésre nyújt megoldást.

Előnye: a kezelés fájdalmatlan, a beavatkozásnak nincs mellékhatása, az eredmény azonnal látható, és 4-6 hétig garantált.3571IPL villanófényes pigmenteltávolítás

Hogyan hat? A bőrfelületen lévő egészséges eredetű pigment foltokat kíméletesen tünteti el.

Mi történik? A zselézett felületen a lámpatesttel egymás melletti fényimpulzusokkal lefedjük a bőrt -minimális átfedésekkel.

Előnye: Minimális az irritáció, maximális a hatékonyság.

Hátránya: A kezelést követően bőrvörösödés következik be a pigmentált foltok mellett. 10-14 nap alatt áll vissza a bőr.

Villanófényes akné kezelés

Hogyan hat? A pattanásos bőr kezelésekor az annak hátterében álló faggyúmirigyek körül lévő gyulladás mérséklődését váltja ki.

Mi történik? Csökkenti a faggyú termelődését és elpusztítja a gyulladást keltő baktériumokat

Előnye: Fokozza a szervezet immunreakcióját.

Hátránya: Nyáron nem ajánlott, a kezelés alatt nem mehetünk napra.

Hajszálerek eltüntetése villanófénnyel

Hogyan hat? A villanófény a hemoglobinban nyelődik el.

Mi történik? A villanófény energiája elnyelődik a kapillárisokban és ott hővé alakulva a kapilláris belső falát elpusztítja, ennek következtében a hajszálerekek összehúzódnak, elzáródnak, majd felszívódnak.

Előnye: A kezelt felületet folyamatosan hűtik, ezért csak minimális fájdalommal, kellemetlenséggel jár.

Hátránya: A kezelések között 6-8 hétnek kell eltelnie.

 

Forrás: