Ez az, amit csak az ért meg, aki utálja, ha megérintik

Míg akad akad, akinek szeretetnyelve az érintés, mások kimondottan utálják a testi kontaktus minden formáját. Ők tökéltesen értik az alábbiakat…

1. Utálod, ha odalépnek hozzád, hogy megöleljenek: a tested ilyenkor automatikusan ellenáll. Összehúzódsz, mint egy sündisznó, olykor arrébb is ugrasz.
2. Ösztönösen vonzódsz az olyan kiegészítőkhöz, amelyek szúrnak, csörögnek, zörögnek, kiállnak, hogy távol tartsd magadtól az embereket.
3. A kaktusz az erőnövényed: minden szinten tudsz kapcsolódni hozzájuk.

4. Utálod, hogy a macskák mintha folyton megtalálnának maguknak. Valószínűleg érzik, hogy nem rajongsz értük… vagy ha igen, legfeljebb csak a fotók szintjén csodálod őket.
5. Nem érted, mi a baj azzal, hogy kedvelsz, sőt akár szeretsz valakit, de nem érintetek meg egymást… számodra ez a természetes.
6. Gyűlölöd, ha úgy beszélnek hozzád, hogy belelépnek az aurádba, és még a másik száj- és testszagát is érzed közben. Kinek hiányzik ez??
7. Gyűlölöd a koncerteket és a nagy bulikat, hiszen rengeteg ember között kell órákig tolongani, és nincs menekvés, közeli testkontaktusba kerülsz egy csomó emberrel.

8. A BKV csúcsidőben számodra rémálom. Émelyeg a gyomrod, ahogy vadidegen emberek tömegével a testedhez csapódnak és szorulnak, és nem tudsz mit tenni ellene.
9. Rettegsz attól, hogy olyan társra találj, aki közös ágyban akar aludni. Nem, nem, jobb a távolság, amúgy is horkolsz, nem igaz?

10. Tudod, mekkora szívás olyasvalakit szeretni, aki él-hal az érintésekért. Ha tehetnéd, senki nem volna a világon, aki úgy magyaráz, hogy közben olykor-olykor lelkese megragadja a karodat…

11. Nem érted, egyes emberek miért imádnak egymás hegyén-hátán edzeni, neked kell a tér sport közben is, legyen szó bicepszerősítésről vagy jógáról.
12. Jógára csak akkor mész, ha tudod: az oktató nem igazgat, nem nyúkál, csoportos feladatok – accro jóga – nincs.
13. Ha valaki úgy próbál flörtölni, hogy közelebb csúszik hozzád, azonnal bezárulsz, elhúzódsz és képtelen vagy nyitni felé.
14. Idegbajt kapsz, amikor csoportkép készül, és elhangzik az utasítás: húzódjatok egymáshoz kicsit közelebb!
15. A csiklandozás bűn, aki feltalálta, annak lógnia kellene!

Forrás: nuus.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.