Cuki taggal bővült Görög Zita családja

Görög Zita családja új taggal bővült. A műsorvezető Mikulás ajándékként egy bájos kiscicát vásárolt gyermekeinek. Szuki hamar a család kedvence lett, mindent megkap, ami a boldog cicaélethez kell.

Bájos kiscica érkezett Görög Zita otthonába Mikulás napján. Szuki, a szürke perzsacica imádja új otthonát, ami nem véletlen: a Trendmánia műsorvezetője ugyanis mindent elkövet, hogy a nyolchetes macsek kedvébe járjon.

Zita nem csupán arra ügyel, hogy játékot és megfelelő táplálékot biztosítson a kis gézengúznak, de arra is, hogy gondoskodjon a megfelelő folyadék utánpótlásról.

Tény, hogy a cicák nagyon válogatósak, ha vízivásról van szó: nem csupán a víz tisztaságára, de az ízére is különösen kényesek. Mivel a hidratálás a kölyökállatoknál rendkívül fontos, Zita, aki hosszú idő óta elkötelezett a tudatos vízfogyasztás mellett, a háztartásában már régóta használt és jól bevált módszerhez folyamodott. Kancsóban szűrt BWT vizet ad a cicának, aki örömmel el is fogyasztja a tisztított vizet.

“Szuki végtelenül helyes, életemben nem volt még ilyen kedves és játékos állatka az otthonomban, a gyerekek is odavannak érte. Mivel tudtam, hogy egyes cicák nem isszák meg a csapvizet, nem is kísérleteztem ezzel, és azonnal szűrt vizet töltöttem a tálkájába. Úgy tűnik, elnyerte a tetszését, mert nincs gond a folyadék utánpótlással és közérzetével sem: Szuki elmélyülten kaparja a kanapét, módszeresen tépi szét a virágok leveleit és boldogan himbálódzik a függönyön – magyarázta Zita.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.