Cuki! – Nagy divat a hulahopp karikás koszorú

Nemcsak rendkívül mutatós, alapvetően könnyen el is készíthető az új őrület: hulahopp karikás koszorúk függnek a falakon, a kirakatban dekorációként, sőt akár a fákról is. Hogyan készülnek ezek a különleges szépségek?

Idén is megérkezett a tavasz, s vele a legújabb dekorációs újdonságok.

Bár a különböző, szépséges koszorúk eddig is divatosak voltak, most egy meglepő változatuk kezdett el terjedni: a hulahopp karikás koszorú!

A melegedő idővel és a madárcsiripeléssel tehát megjött a vadonatúj dekoráció, amelyet valóban annyiféleképpen lehet elkészíteni, ahogy csak szeretnénk. Ki-ki a neki tetsző összetevőkből alakíthatja, legyenek azok apró lufik, virágok, bojtok vagy örökzöldek.

A hulahopp karikás koszorú nagy előnye, hogy az egyszerű karika alapból meglehetősen méretes dekoráció készülhet, ráadásul vicces és egyben könnyű elfoglaltságot biztosít.

Hogy honnan jött az ötlet? Annyi bizonyos, hogy a tavaszi és nyári esküvőkön már most rendkívül népszerűnek tűnnek a hulahopp karikás koszorúk, de természetesen mindenféle rendezvény nélkül is csodás díszei lehetnek a háznak, a terasznak, a kertnek vagy a hátsó udvarnak.

A hulahopp karikás koszorúk elkészítéséhez előszöris egy fa karikára van szükségünk, amilyet az IKEÁban is megtalálunk. A virág drót és a választott zöld növényzet szükségeltetik még hozzá, amelyekre aztán rakosgathatjuk a további hozzávalókat.

A virágokon vagy bármilyen textilen túl apró lufikkal, szalagokkal, girlandokkal, sőt még kisméretű égőkkel is díszíthetők.

Mi döntjük el, hogy bevonjuk az egész karikát, vagy csak egy részéből készítünk hulahopp karikás koszorút, a többi szabadon marad. Utóbbi megoldás is nagyon látványos – teljes és rendkívül mutatós mindkét változat!

Forrás: https://napidoktor.hu/index.php


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.