Családi Zöld Nap a Fenetetlen-tónál

A Danubius Hotels és együttműködő partnerei környezettudatos és egészséges zöld programokkal várják a családokat június 6-án, szombaton, 10.00 – 17.00 óra között  a Feneketlen-tó körüli hatalmas zöld parkban.

Az elmúlt évek legnépszerűbb aktivitásai – környezettudatos játszóház, kisállat és kutyás bemutatók, madárvilág, kreatív foglalkozások, népi játékok, erdei élményfoglalkozások, mozgásprogramok, virágkötészet és arborétum séta mellett idén izgalmas újdonságok is bekerültek a rendezvény programjába.

csalad1

A felújított Budai Parkszínpadon a Talamba együttes 50 perc alatt a föld körül című interaktív koncertje szórakoztatja a család apraját-nagyját, környezetkímélő elektromos kisvonat  fáradhatatlanul furikázza majd az érdeklődőket a Feneketlen-tó körül.  Az látványos méretű Uniqa szűrőkamion ingyenes egészségmérésekkel várja a felnőtteket. Kihagyhatatlan játékos erőpróbát kínál a Magyar Olimpiai Bizottság „ 5 próba Rióban” programja. Az egészségmegőrző tematikát  tovább színesítik a gyógyvízkóstolók, masszázsok, meditációs csendsátor.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.