Szekeres Nóra már alig várja az iskolát

Szekeres Nóri teljes gőzzel készül a sulikezdésre. A csinos műsorvezető gyerekkorában rajongott a tanulásért és mindenért, ami az iskolához köthető. Nem meglepő hát, hogy mára a füzetek, tollak és egyéb felszerelések beszerzése igazi családi programmá vált.

Nóri ezúttal azonban nemcsak saját csemetéit készítette fel a tanórákra, de az egyik apróhirdetési portállal karöltve a fóti Károlyi István Gyermekközpont lakóit is meglepte néhány hasznos és szórakoztató ajándékkal.

Nóra 1

Szekeres Nóra lakásában már hetek óta csatasorban állnak az iskolaszerek. A fiatal anyuka mindig imádta a sulit, így számára minden évben az egyik legjobban várt pillanat az, amikor Noával és Milánnal beszerző körútra indulnak.

„Milán tipikus pasi, azt vallja, ha az iskola szeptember elsején kezdődik, teljesen felesleges hetekkel előtte beszélni róla. Mi azonban Noával, már jóval az első nap előtt szeretjük megvenni a legújabb felszereléseket, és szerencsére kis kérlelés után Milán is hamar beadja a derekát és csatlakozik hozzánk. Ilyenkor persze nemcsak a gyerkőcöknek vesszük meg a legszükségesebbeket, de magamat is rendszeresen meglepem valami érdekességgel. Az idei kedvencem a kiradírozható toll” – mesélte Nóri.

Nóra2

A csinos műsorvezető ezúttal azonban nemcsak saját gyerekeinek gondoskodott iskolaszerekről, hanem, a Jófogással együtt a fóti Gyermekközpont lakóit is meglepte több mint 100 ajándékkal. Az apróhirdetési portálról beszerzett tollak, füzetek, iskolatáskák, tolltartók és játékok sokasága között alig tudtak válogatni a gyerekek, a legnagyobb sikere azonban nem Nórinak és nem is a meglepetéseknek volt.

„Mindenki eltörpült az óriás Zsozsó figura mellett. A kicsik egyszerűen imádták, alig akarták elengedni. Nagyon jó érzés volt odaadni ezt a sok ajándékot, amit a Jófogás felajánlott, és látni mennyire felhőtlenül örülnek neki. A legjobb azonban mégis az volt, hogy mindenféle civakodás nélkül a gyerekek maguk osztották el a különböző eszközöket a szerint, hogy kihez mi illik jobban. Felemelő volt ott lenni, és bízom benne, hogy az ajándékok hasznukra válnak majd a következő tanévben” – mondta el Szekeres Nóra.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.