Lányt akarok, és az is lesz!

Teherbe szeretnél esni és kislányt szeretnél? Íme néhány módszer, hogy bátran válogathass a rózsaszín babakelengyék között.

Rózsaszín masnik, fodros függöny, játék babák és pink kiegészítők? Vannak anyukák, akik csak így tudják elképzelni a gyerekszobát és nem képesek elfogadni a szkeptikusok véleményét, miszerint a szülők nem tudják befolyásolni leendő csöppségük nemét. Számos érdekes és olykor mulatságos teória létezik, hogyan fogannak a kislányok.

Mondj nemet, ha tudni akarod a nemét

A fogantatás során az időzítés mindenképpen elengedhetetlen, főleg akkor, ha a baba neme is kérdéses. Egyszerű biológiáról van szó. Ha kislányt szeretnél, X kromoszómát hordozó “lány spermákra” van szükséged. Ahhoz, hogy célt érjen, háttérbe kell szorítani az amúgy gyorsabban úszó Y kromoszómájú spermákat. Mivel a “lány spermák” sokkal ellenállóbbak – vagyis hosszabb ideig maradnak életben a nő testében, ezért a pároknak 2-4 nappal a peteérést megelőzően szabad csak egymásnak esniük. Majd az ovuláció előtti és utáni néhány napban teljesen tabu a téma.

baba51000

Emellett létezik egy másik módszer is a teherbe esésre, mely az időzítésen alapul. Ez a kínai “születést szabályzó” Hold naptár. Ennek segítségével kikalkulálhatod mely hónapokban érdemes próbálkozni a lányos ügy érdekében. A naptár a születési év alapján kategorizálja a hónapokat. Például, ha egy 25 éves nő szeretne kislányt a pocakjába, januárban, áprilisban, májusban vagy júliusban érdemes elkezdeni a babaprojectet.

ondo2 Olvass még több cikket a teherbe esésről!

Hangulatos megoldás a kislányos teherbe eséshez…

Talán banálisnak tűnik, vagy inkább túlságosan kézenfekvőnek a módszer, melyre több anyuka is esküszik. A kérdést vizsgáló szakértők több anyukát is megkérdeztek arról, mit gondolnak, hogyan tudták befolyásolni a baba nemét, hogy estek teherbe. A válasz igazán egyszerű volt. A lányok fogantatásához semmi másra nincs szükség, mint romantikus környezetre, gyertyákkal és halk zenével. Vagyis az együttlét hangulata legyen olyan, amilyenre a nők vágynak. Ezzel ellentétben a kisfiúk fogantatásának történetei sokkal zökkenőmentesebbek. Hagyni kell, hogy a férfi ösztönei eluralkodjanak, akár egy átmulatott éjszaka után az előszoba padlóján, akár az ebédszünet alatt az irodában.

Apró házi praktikák

Egyik jobb, mint a másik, legalábbis, ha a pozitúrákat nézzük. Néhány szülő állítja, hogy a testhelyzet az együttlétek alatt befolyásolta a pici nemét. A legtöbbjük úgy véli, hogy a misszionárius póz, illetve azok a helyzetek, ahol a nő van alul, a legideálisabb a kislányok fogantatásához. Egy másik teória szerint figyelembe kell venni a testhőmérsékletet teherbe eséskor, mivel a “lány spermák” a meleget kedvelik. Illetve létezik olyan elmélet, mely arra alapoz, hogy a kislányra vágyó hölgyeknek le kell mondaniuk az orgazmusról. Ekkor ugyanis a nők testében megnövekedik a lúgosság szintje, mely a “fiú spermáknak” kedvez.

Természetesen a legfontosabb, hogy egészséges csöppséget vehessünk majd a karunkba, de a vállalkozó kedvű és elszánt párok válogathatnak a nemet szabályzó módszerekben is. Veszteni való nincsen, tehát érdemes rászánni pár estét.

Forrás: