A szenvedély éve! Horoszkóp mindenkinek 2015-re – 1.rész

A 2015-ös év csupa tűz és szenvedély – csak azt a területet kell kiválasztanunk, amire alkalmazzuk. Személyes szenvedélyeinket lenullázhatjuk, de közelebb is kerülhetünk a beteljesítésükhöz.

A 2015-ös év igen jónak ígérkezik – a tűzzel és szenvedéllyel teli esztendőben érzelmi ügyeinket, személyes szenvedélyünket lezárhatjuk, számot vethetünk magunkkal, de be is teljesíthetjük, ha úgy érezzük, hogy arra vágyunk. Ha stresszesek vagyunk vagy túlterheltek, ez az év a relaxálásra kiváló, ahogyan arra is, hogy egy nyugodtabb, meghittebb, csendesebb helyről dolgozzunk. Egy vágy sem lehet túlságosan elrugaszkodott.

Koncentráljunk arra a néhány dologra, mely a legmélyebben érinti a szívünket és lelkünket, gondoljuk át őket lépésről-lépésre és kezeljük türelemmel őket nap mint nap. Ez is a szenvedélyes élet része. Egészségre, jobb kapcsolatokra, karrierre vágyunk, esetleg valamilyen humánus szolgálatra? A számmisztika szerint a 2015 a 8. év, mely a fizikai világ teljes megnyilvánulása is. Tényleg meg tudjuk csinálni a dolgokat 2015-ben!

A horoszkóp első felében az első 6 jegy leírását olvashatjuk.

1.Kos

A Kos éve igen nagy energiákkal, túlfűtöttséggel indul, időnként bele kell néznie a tükörbe, hogy meggyőződjön róla, „ez én vagyok!” Az igazi éve azonban a napfogyatkozás után (március 21.) kezdődik, amikor a nap belép a jegyébe. Az Uránusz és a Mars együttállásban lesz a Holddal. Elszabadulhatnak az érzései pár hét erejéig, de utána lenyugszik és visszafogottabb mederben „folyik tovább”. Úgy érzi majd, hogy mindenben sikert érhet el, amiben csak akar.

Használja ezt a magabiztosságot és energiát a kreativitásban, szociális kapcsolataiban, boldogságában augusztusban, amikor a Nap találkozik a Jupiterrel a tüzes Oroszlán jegyben.

A szeptember 13-i napfogyatkozás rövid, de intenzív pillanat a visszatekintésre. Egészségesnek érzi-e magát, jól van-e lelkileg? Novemberben álljon készen arra, hogy több felelősséget és hatáskört vegyen magára, nem sokra rá sokkal érettebb, kifinomultabb személynek érzi majd magát. Ez pedig segít a karrierben és üzleti téren, mely később igazán vonzhatja majd őt.

shutterstock_58023547

2.Bika

A Bika nagyszerű évre számíthat, melyben belekezdhet valami újba, új irányt is választhat élete valamely területének. Mentálisan lehet, hogy már felkészült, de itt az ideje a cselekvésnek is. A Nap és a Hold szintén a Bika jegyben van, amikor az éve kezdődik, tervei megvalósításához tehát az április és a május kiváló időszak.

A szerelemben és a kapcsolatokban általánosságban egy kis bukkanóra akadhat júliusban és augusztusban, amikor a Vénusz retrogád – július 25 és szeptember 6 között. Néha lassabbnak, türelmesebbnek kell lennie emberekkel, kapcsolatokkal, melyek a szívének kedvesek – ez minden.

Legyen most igazán kreatív most és egész nyáron népszerű lesz. A Merkúr retrográd a Mérlegben (szeptember 17-október 9), ami stresszt mérhet a kapcsolatokra, de a Vénusz szabályozza őket – egyébként is, a Bika tudja, hogy legyen hízelgő és édes. Legyen hát egészséges, boldog és magához is jó, különösen novemberben és decemberben!

shutterstock_58082533

3.Ikrek

Az Ikrek számára izgalmas a 2015-ös év. Kapcsolatai virágzanak, bővelkedik a lehetőségekben a személyes növekedésre, fejlődésre. A családot és a barátokat nagyobb becsben tartja majd. Amilyen energikus és lángoló azonban az év elején, annyi „beépített” szünetet kell majd tartania, hogy pályáján maradjon és vigyázzon minden emberre, dologra, akit és amit szeret. A Merkúr retrográd (minden levegő jegyben) mindenképpen a barátja.

Amikor a Merkúr a Vízöntőbe lép (január 21-február 11) az Ikrek számára nyugodtabb szociális időszak következik. A május 18-június 11 közti időszak (az Ikrekben) lehetővé teszi, hogy magában összefoglalja, gondolja át, mi az, amit talán túl nagy sietséggel vitt véghez az elmúlt hónapban. Szeptember 17-október 9 között (a Mérlegben) második esélyt kap, hogy megvizsgáljon minden egyes beleegyezésére és elköteleződésére, melyeket megtett, akár az év elején.

Szociális szempontból az Ikrek minden évben „habzsol”. Egyen egészségesen és pihenjen eleget, mérsékelve kissé a társasági elmerüléseket. A család és a barátok mindig ott vannak, hogy emlékeztessék arra, milyen fontos ember – különösen júliusban. Szórakoztató, mesés év áll előtte!

shutterstock_58104688

4.Rák

A Rák kissé úgy érezheti magát ebben az évben, mint a vízi élőlény, melyet partra vetettek, az érzékeny Neptunusszal a bajtárs Víz jegyben (Halak). Ösztönei, érzései, intuíciója még fokozottabb lesz, különösen más jegy szülötteivel összehasonlítva.

Kontrollálni az érzéseit talán a legnagyobb kihívás lesz a június végi időszakban és júliusban, amikor a Nap és a Szaturnusz Víz jegybe költözik. Az első két hónapban inkább másokra fog koncentrálni, de vigyáznia kell, hogy magával is törődjön, hiszen így is ott lehet a szerettei és a barátai mellett, ha szükségük van rá.

Májusban és júniusban mások gondoskodnak arról, hogy elfoglalt legyen és legyen szórakozása. Elméje nagy sebességre kapcsol, miközben a figyelmét a családra, az otthonra fordítja, melyeket a legjobban szeret. A dolgok kicsit lenyugszanak a Nap-Mars együttállás után (június 14).

A nyári napforduló idején, amikor a Hold az Oroszlánban, a Szaturnusz a Skorpióban áll, nem érzi majd magát túl elbűvölőnek, ám mindenki érzékelheti sármját az év egész hátralevő részében!

shutterstock_58023562

5.Oroszlán

Az Oroszlán előtt kiegyensúlyozott év áll. Az Oroszlán, tele szenvedélyes Tűz, érzékeny Víz, praktikus Föld és diplomatikus Levegő energiákkal, mindig tudja, mi kell, hogy ezek közül kéznél legyen. A Neptunusz februárban illúziókat és kényelmes menekülési útvonalakat ajánl neki. Az Uránusz meglepi és energetizálja áprilisban. A Merkúr és a Mars szíve húrjain (és a családjáén) keresztül vonszolja. Szeptemberben a Vénusz mindennapjait kellemesebbé és kényelmesebbé varázsolja, mint valaha. Micsoda év!

2015 első felét a Jupiter az Oroszlán jegyben tölti, szerencsét és bőséget hozva, ugyanúgy azonban a kísértést is, hogy élvezze a jó dolgokat az életben. Törekedjen a mértékletességre mindenben, főleg ami az evést, költekezést, szocializálódást illeti, ossza be a pénzét.

A Jupiter retrográd április 8-tól, vagyis érdemes óvatosnak lennie a személyes feddhetetlenség, becsületesség fenntartásában vagy javításában.

Amikor az Oroszlán szabályozója, a Nap találkozik a Szaturnusszal (novemberben), egészségügyi problémák okozhatnak aggodalmat, csökken az energiája. Az egyensúly és a jó érzék megoldhatja a gondot. Vigyázzon és gondoskodjon magáról!

shutterstock_58104682

6.Szűz

A Szűz számára 2015 a szerencse és a bőség éve. Erős érzelmek, vélemények jellemzőek és nagy hajtás a siker felé. Nehéz lehet mindig helyesen gondolkodni annyi tevékenység és nyüzsgés közepette, de mindent meg fog tenni, hogy sikerüljön.

Számíthat lehetőségekre és kellemes emberekre maga körül január 1-től, mivel szabályozó bolygója, a Merkúr a Bak jegyében van, a Nappal, Vénusszal és a Plútóval együtt. A Bak Föld jegyű, mely mindig kompatibilis a Szűzzel.

A Jupiter augusztus 11-én lép a Szűzbe. Ettől kezdve a jó szerencse felerősödik, most igazán prosperálhat. A barátok és a család (főleg a testvérek) igen nagyvonalúak lehetnek. Sok kellemes időt tölthetnek együtt.

A megerősödött kreativitás, a nagyobb csoportokkal töltött, kellemes órák, a kirándulások ebben az évben szintén jellemzőek. Legyen egészséges, aktív, egyen és pihenjen eleget, mivel ez egy igen mozgalmas év!

shutterstock_58023541

A cikk folytatódik a Mérleg, Skorpió, Nyilas, Bak, Vízöntő és Halak jeggyel.

Forrás: Adrina – Napidoktor.hu

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.