A horoszkópod segíthet a fogyásban! – sztárok tippjeivel

Régóta tudjuk, hogy horoszkópunk lényeges meghatározója az életünknek, de gondolta volna, hogy arra is hatással van a csillagok állása, milyen módszerrel karcsúsodhatunk könnyen és tartósan? Szóval, ha úgy érzi, hogy összement a kedvenc farmernadrágja, esetleg nem meri felvenni a vadonatúj fürdőruháját, akkor itt az ideje, hogy megismerje az önnek megfelelő módszert amivel szenvedés nélkül leadhatja a fölös kilókat. A csillagjegyek utat mutatnak, mi pedig most is adunk hozzá egy kis plusz segítséget.  

Kos – március 22 – április 19

Bár megfogadta, hogy betartja az új diétát, mégis feladja, ha egyik napról a másikra nem úgy néz ki, mint Jennifer Aniston.

Válassza ezt: Egyen amennyit akar – csak mértékkel. Ez segíteni fog, hogy a szokásos két percnél tovább kitartson egy diéta mellett.

Tegye ezt: Több kedvvel áll az ember minden dologhoz, ha vannak társai, akik biztatják. Járjon barátokkal az edzőterembe, vagy kezdjen el valamilyen csapatsportot.

Sztár Kos: Sarah Michelle Gellar mértéket tart: „ Egy pohár bor és jól érzem magam. Nincs szükségem az egész üvegre.”

Ajánlott könyv:  Jon Gabriel: Gabriel-módszer

Bika – április 20 – május 20

A rossz hír az, hogy lassú az anyagcseréje és egy kicsit lusta is. A jó hír az, hogy meg van az az irigylésre méltó képessége, hogy kitartson egy diéta mellett.

Válassza ezt: Ragaszkodjon az alacsony zsírtartalmú étrendhez-gyümölcsből, zöldségekből és teljes kiőrlésű szénhidrátokból álló ételek, melyek nem okoznak elzáródást az emésztőrendszerben, s nem terhelik meg az anyagcserét.

Tegye ezt: Csinálhat bármit, ami nem olyan, mint a hagyományos edzés: séta, hatha jóga, lovaglás. Ha már kezd kifáradni, gondoljon arra, hogy a mozgás elősegíti az anyagcserét.

Sztár Bika : Uma Thurman imádja a jógát, mert az erőt és rugalmasságot biztosít.

Ajánlott könyv:  Debbie Danowski – Pedro Lazaro: Miért nem tudom abbahagyni az evést?

Ikrek – május 21 – június 21

Ön energikus és gyors az anyagcseréje. Ha mégis meg kell szabadulnia néhány kilótól, akkor változatos diétát válasszon, mert könnyen megun mindent.

Válassza ezt: Vigyen egy kis izgalmat az étkezéseibe! Kísérletezzen egzotikus ételekkel, mint például a thai vagy japán ételek!

Tegye ezt: Próbáljon ki olyan sportokat, melyek növelik az adrenalin szintet, mint például a hódeszkázás, síelés és sziklamászás. Ha ezekre nincs módja, akkor üljön biciklire vagy menjen el futni.

Sztár Ikrek: Kylie Minogue a görkorcsolyázásban leli örömét: 620 kalóriát éget el óránként.

Ajánlott könyv:  Rüdiger Dahlke – Dorothea Neumayr: Evésről, ivásról és az életről

fogyi

Rák – június 22 – július 22

Mindig zsörtölődik a súlya miatt, aztán meg evésbe folytja bánatát egy pocsék nap után. A túrótorta nem nyújt megoldást a problémáira!

Válassza ezt: Gondolja át az ételekhez fűződő kapcsolatát és ne nassoljon, ha összeveszett a partnerével! Egyen keveset hatszor naponta , de ragaszkodjon az egészséges falatokhoz.

Tegye ezt: Próbáljon ki egy nagy hatásfokú aerobic tornát, hogy energiát gyűjtsön és jobb kedvre derüljön.

Sztár Rák: Liv Tyler nem keseredik el a súlya miatt: „Elegem lett abból, hogy éheztessem magam. Nem kellene előírni, hogy hogyan kell mindannyiunknak kinézni!”

Ajánlott könyv:  Rüdiger Dahlke: Súlyproblémák

Oroszlán – július 23 – augusztus 22

Mindenki másnál többet tud a sztárok diétáiról. Csak éppen még nem mutathatja fel Jennifer Lopez alakját-egyenlőre.

Válassza ezt: Fogjon egyszerű, alacsony zsírtartalmú diétába és óvakodjon az azonnali eredményt ígérő megoldásoktól. Még Jennifer Aniston is abbahagyta a szénhidrátmentes fogyókúrát, miután Brad panaszkodott miatta.

Tegye ezt: Próbálja meg az Ashtanga jógát, mert megmozgat, feszessé teszi a bőrt és pihentet is. Ja, és nagyon menő.

Sztár Oroszlán: Jennifer Lopez alacsony zsírtartalmú diétát tart: „Létezik néhány furcsa fogyókúra, de én nem követem őket. Mindent eszem – mértékkel.”

Ajánlott könyv:  Dr. Doreen Virtue: Yo-yo diéta szindróma

Szűz – augusztus 23 – szeptember 22

Ön a részletek megszállottja, aki imádja megtervezni, hogy mit egyen. Csak ne legyen teljesen rabja a kalóriák számlálásának! A csokitorta nem fogja megölni!

Válassza ezt: Ne hagyja ki a tápláló falatokat, csak azért, mert ultra alacsony a kalóriatartalmuk: egy banán többet ér egy szelet rizsfelfújtnál, és tele van vitaminokkal.

Válassza ezt: Járjon haladó szintű step-aerobicra! Imádni fogja a bonyolult lépések leküzdését.

Sztár Szűz: Salma Hayek imádja a hastáncot. Így varázsolja feszessé csodálatos hasizmát anélkül, hogy nagyon meg kellene érte izzadnia.

Ajánlott könyv:  Lénárt Gitta: Élő édességek könyve – Lúgosítás természetesen

fogyókúra3

Mérleg – szeptember 23 – október 22

Pompásan szeretne kinézni, nem akar duci lenni, de renyhe anyagcseréje eléggé megnehezíti a dolgot. Ami a tornát illeti – még a végén tönkreteszi a sminkjét, nem?!

Válassza ezt: Imádja kényeztetni magát, így a kulcsszó a mértékletesség. Sok citrusfélét egyen és igyon zöld teát, hogy serkentse anyagcseréjét.

Tegye ezt: Iratkozzon be egy edzőterembe, hogy megjutalmazhassa magát a szaunázással. Csak aztán használja a többi eszközt is!

Sztár Mérleg: Catherine Zeta-Jones golfozással edz – nagyszerű ötlet mérlegeknek, hisz nem olyan, mint a „rendes” torna.

Ajánlott könyv:  Dr. Robert O. Young – Shelley Redford Young: A pH csoda fogyás

Skorpió – október 23 – november 22

Imádja a szigorú diétákat, csak hogy lássa, be tudja-e tartani őket. És persze be tudja. De azért próbálja meg ezt nem felemlegetni azoknak a barátainak, akik kevesebb akaraterővel rendelkeznek.

Válassza ezt: Ne iktasson ki bizonyos ételeket az étrendjéből és soha ne egyen 1300 kalóriánál kevesebbet egy nap. Próbáljon ki egyszerűen elkészíthető ételeket, mint a grillezett hal sült burgonyával és zöldségekkel.

Tegye ezt: A boksz és a küzdősportok bizonyára elnyerik energikus személyiségének tetszését.

Sztár Skorpió: Julia Roberts imád futni; egy sporttárs segít fenntartani a motivációt.

Ajánlott könyv:  Charlie Morley: Éber álmodás

Nyilas – november 23 – december 21

Szeret egyszerre ezer dologgal foglalkozni, s hisztizik, ha nem látja az eredményeket. Ne feledje: Kylie karrierje sem egyik napról a másikra történt!

Válassza ezt: Ügyeljen rá, hogy kézben tudja tartani a dolgokat. Ne kezdjen el rögtön biotermékeket vásárolni, ha új férfival ismerkedik meg. A bulizás sokat kivesz az emberből, ezért másnap reggel egyen szénhidrátokat, mint például a zabpehely, melyek hosszú ideig egyenletesen ellátnak energiával.

Tegye ezt: Sok rétű mozgás jógával, úszással, futással és aerobikkal – Önt ismerve mindez egyszerre!

Sztár Nyilas: Britney Spears 1000 felülést csinál egy nap, hogy hasa ilyen szép feszes legyen.

Ajánlott könyv:  Lénárt Gitta: Élő italok könyve – Lúgosító smoothie receptekkel

smiling female chef with salad and cake on plates

Bak – december 22 – január 20

Egészen addig unalmasnak találja a diétázást, míg rá nem jön, hogy szombatig bele kell férnie abba a testhez álló ruhába. Próbálja meg leküzdeni csokoládé-megszállottságát, különben annyi lesz a hétvégéjének.

Válassza ezt: Menjen el bevásárolni és tankoljon fel burgonyából (nem hasáb), tésztából és teljes kiőrlésű kenyérből – ezek jó szénhidrátok, melyek teltségérzetet okoznak, de nem válnak zsírrá.

Tegye ezt: Szeret barátokkal lógni, ezért iratkozzon be valamilyen futó-klubba vagy kezdjen el valamilyen csapatsportot.

Sztár Bak: Mel C– anno  a Spice Girls-ből – amikor rájött, hogy van néhány kiló súlyfeleslege, olyankor hazaköltözött anyukájához, ahol alacsony zsírtartalmú diétát kapott és sokat kocogott.

Ajánlott könyv:  Vianna Stibal: ThetaHealing

Vízöntő – január 21 – február 19

Bár szélsőségek között ingadozik – az egyik pillanatban zeller, a másikban túrótorta – mindig megpróbálja megtalálni az egyensúlyt.

Válassza ezt: Figyeljen a zsírbevételére – különösen a vasárnapi zsírban úszó villásreggelire! Helyette próbáljon inkább ki valamilyen párolt csirkét zöldségekkel!

Tegye ezt: Tegye azt, ami a hangulatához illik: a relaxáló jógától az agresszív Krav Maga-ig.

Sztár Vízöntő: Jennifer Aniston változatos módon edz – elfogult a kicsit őrült, de szórakoztató edzésekkel szemben, mint a sztriptíz-torna (aerobik torna, mely a rúd-tánc mozdulatain alapszik).

Ajánlott könyv:  Doreen Virtue: Szüntelen éhség

fogyas

Halak – február 20 – március 21

Csak egy doboz chips áll a szupermodell Gisele és az Ön combjai közé. Szerencsére jó abban, hogy gondolataiba programozza a fogyást, így ha elfogja a kísértés, csak képzelje el, ahogy a kifutón parádézik.

Válassza ezt: Egyszerű, kiegyensúlyozott étrendre van szüksége, mely rengeteg fehérjét tartalmaz, mint például a csirkemell vagy a szusi(sushi), hogy teltségérzetet biztosítson és távol tartsa a zsírt.

Tegye ezt: Ön nem született sportember és utálja a versenyzést is, ezért inkább a jógát vagy az úszást próbálja ki.

Sztár Halak: Drew Barrymore imádja a Bikram-jógát: szauna körülmények között jógázik, hogy leizzadja kilóit.

Ajánlott könyv:  Jessica Ortner: Karcsúsító EFT – Kopogtató módszerrel a fogyásért

Forrás: https://napidoktor.hu/