Ki az őrangyalod?

Számold ki az alábbi öröknaptár segítségével melyik napon születtél, és ismerd meg őrangyalod

Az életben minden, mindennel összefügg.

Az, hogy élsz, hogy mikor, hova születtél, kik lettek azok, akik felneveltek, milyen nyelvet beszélsz, és milyen pályára adtad a fejedet, mind-mind véletlenek sorozata. A múlt a gyökerek, de még spirituális tudatosságod vagy épp spirituális szüzességed is része ennek.

menny

Szeretnéd tudni, kik támogatják születésed óta a döntéseidet? Kik sugallják, mi jó, mi helyes? Mi visz előrébb, és mi az, amire vágysz, de nem a te életutad része? Ők, akik kísérik, óvják minden lépted, Ők a te angyalaid. És ki a te személyes védő angyalod? Számold ki a noiportal.hu segítségével melyik napon születtél, és ismerd meg őt! Kattints az öröknaptárért!

Forrás:


Egy válasz

  1. A harmadik szem – spirimami

    […] Jézus a harmadik szem látóképességét használva tudott az emberek életében, gondolataiban olvasni, és beszélni égi Atyjával. A szentek egy részének is meg volt ez a képessége. A buddhizmusban és más keleti vallásokban régóta ismert a harmadik szem, ezt Buddha homlokán ábrázolták. A látóképességek valóságáról többször meggyőződtem. Egy könyv megírásában is nagy segítségemre voltak tisztánlátó gyógyító társaim. […]