A Skorpió egészséghoroszkópja

A Skorpió szülöttei híresek az igazságérzetükről, szilárdan kitartanak elveik mellett. Elszántságuk a betegségek legyőzésében is segít.

Ha Skorpió vagy, akkor vigyáznod kell az orrodra, mert az különösen érzékenyek. A másik veszélye terület az ágyék és környéke, az ivarmirigyek, a húgyhólyag. A bélrendszerre különleges figyelmet kell fordítani, a vastag-, szigma-, és végbél a legérzékenyebb mind közül.

asztrológia2

Vannak bizonyos csontok is, amit jobban kell védened a többinél, természetesen ezek is a szeméremnél helyezkednek el, de a kereszt-, farok- és orrcsontot sem lehet kifelejteni. A máj, a méh, a pajzs-, verejtékmirigy kifejezetten veszélyeztetett az esetedben.Gyakran előfordul, hogy a különböző fertőzések, lázak támadják meg a szervezetedet, de ezek mindegyike egy súlyosabb betegségre vezethető vissza. Ennek ellenére aggodalomra nincs ok, hiszen a szervezeted erős, szilárd és általában legyőzi a felmerülő problémákat, sokszor a házilag alkalmazott kezelések a leghatásosabbak.

Kerüld a zsíros, erős ételeket és az alkoholos italokat is, neked is ajánlott a vegetáriánus étrend. A te esetedben a zöld ételek a leghatásosabbak, barna rizs, köles, búzafű, spenót, saláta, zeller, uborka. Ezek az igen tápláló ételek stabilizálják az energiáidat. A te szervezetednek is sok vízre van szüksége, viszont kevés sóra. Jótékony élelmiszerek még számodra a meggy, a narancs, a citrom és a rebarbara.

Forrás: https://napidoktor.hu/