Amit a szexuális kisugárzásról tudni érdemes

Kétségtelen, hogy szexuális kisugárzás mint jelenség jelenség. Egyszer csak szembejön velünk valaki, akire hirtelen felfigyelünk. Mitől lesz valaki vonzó? Hát, attól, hogy szép – vágná rá az emberek többsége. A válasz azonban nem ilyen egyszerű.

A kamaszok túlnyomó része komoly lelki kínokkal szemléli testét, és konstatálja annak hibáit vagy hiányosságait. Valóságos traumaként élik meg, ha nem elég nagy a mellük, nem elég kicsi a fülük, ha több a szeplő a kelleténél, és kevesebb a szempilla a kívánatosnál.

A szép külső és a kisugárzás összefüggését azonban sok minden megkérdőjelezi – a szépségnek úgyszólván semmi köze sincs a szexuális vonzerőhöz.

Sokan vannak úgy, hogy bár rondának tartják magukat, mégis azt tapasztalják, hogy tapadnak rájuk a férfiak.

Mindenki előtt ismert Edit Piaf, a “kis veréb” esete, aki kifejezetten csúnyácska nő volt, mégis úgy váltogatta partnereit, mint más a fehérneműjét. Woody Alan is gond nélkül válogathatott a szép nők között. Mindez nem csak a sztárok világára érvényes, nézzünk csak körül a környezetünkben!

Egy gyors környezettanulmány is ugyanazzal az eredménnyel szolgálhat: valamennyiünk körül élnek olyan emberek, akik egyáltalán nem szépek, sőt, mondjuk csak ki bátran: csúnyák, ennek ellenére tekintélyes skalpgyűjteménnyel rendelkeznek.

pixabay

Kutatások tömkelege foglalkozik a témával és keresi a kérdésre az adekvát választ. Megállapították például, milyen fontos a hölgyeknél a derék és a csípő aránya. Ugyanis akkor tökéletes a hatás, ha ez a mutató 70 százalékos. Közismert, hogy milyen nagy szerepe van az illatoknak. A feromonokat akkor is kibocsátja magából az ember, ha tiltakozik ellene.

Van azonban a fentieknél egy sokkal fontosabb dolog is: a belülről jövő sugárzás. Lehet nevezni autoszugessztiónak, önhipnózisnak vagy bármi egyébnek. A lényeg: az illető személy elhiszi, tudja magáról, hogy ő vonzó. Ez a tudat oly szilárdan és megingathatatlanul él benne, hogy már-már manifesztálódik. Így dönthet le a lábáról minden útjába kerülő eltévelyedettet, aki azt se tudja hirtelen, mi történik vele.

Forrás: http://www.webbeteg.hu/


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.