A siker az íróasztalodon hever

Rendetlenség az íróasztalon, beporosodott használati tárgyak. Ismerős a kép? Ha az utóbbi években nem haladt elvárásunknak megfelelően karrierünk, próbáljunk ki néhány feng shui tippet a gyakorlatban!

Akik a nap jelentős részét íróasztaluk mellett töltik, saját univerzumot alakítanak ki az asztalukon.

A feng shuit bármilyen mikrokörnyezet elemezésére használhatjuk. Életterünk, jelen esetben íróasztalunk egyes területei, életünk egy-egy szeletét jeleníti meg. Első lépésben vegyünk erőt magunkon, és tegyünk végre rendet azon az asztalon!Környezetünk belső állapotunkat tükrözi, ám ez visszafele is működik, a körülöttünk létrejött harmónia jó hatással lehet a lelkünkre is.

Ne higgyünk annak a szlogennek, hogy a „zseni átlát a káoszon”! A báguá-módszer (törekvés iskola) szerint életünk 9 területe megerősíthető, ha eltávolítjuk az oda nem illő tárgyakat. Az asztal velünk szembe eső része a hírnév területe, kifogyott tollak, nem működő tárgyak sokat rontanak itt. Javítanak viszont a munkánkkal kapcsolatos holmik, névjegykártyák elhelyezése.

persely

A bal fölső sarok a siker, és a gazdagság területe, fényes tárgyakat, perselyt helyezzünk ide! Jobbra fenn a házasság, szerelem helyszíne, képek a kedvesünkről, ill. a vörös színű tárgyak helye. Alatta, szintén jobbra, a kreativitás és gyerek területe található, amit kézzel készített, kreatív tárgyakkal emelhetünk ki. Az asztal jobb alsó sarka a segítőkész emberek és az utazás jelképe, útikönyvet, földgömböt, telefont javasolt ide helyezni.

Közvetlenül előttünk a karrier és a kapcsolatok kapnak helyet, itt ülünk mi. A fekete és a mélykék színek használata sokat segíthet pl. billentyűzeten, egéralátéten. Az asztal bal alsó sarka a tudásé, a szótárak, munkánkkal kapcsolatos holmik helye. Fölötte az egészség és a család része, ide hangulatos naptárat, képet, esetleg vitaminokat helyezzünk. Az asztal közepe a harmónia jelképe, mielőtt elhagyjuk a terepet, legalább ezen a területen pakoljunk el és tegyünk rendet!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.