9 kínos dolog szex közben – amitől rosszul vagyunk

Mindenkivel megtörténnek, de senki sem szívesen beszél róla – bizony, a testünk érdekes dolgokat tud produkálni, melyek kínosak szex közben, de teljesen természetesnek számítanak.  Hogy elkerüljük a ciki szituációkat, azért ki tudjuk védeni a durvábbakat…

A szexet általában mindenki műveli, ki gyakrabban, ki ritkábban – s mindannyiunknak van róla elképzelése, milyen is az ideális szeretkezés. Erotikus és érzéki.

A rossz hír, mint ahogy azt nyilván már megtapasztalhattuk, hogy a szexuális együttlétnek azért vannak kellemetlen részei is – nem hagyhatjuk az „ajtón kívül” a szagokat, a hangokat, sőt a kínos szex közbeni pillanatokat sem.

Íme azok a kínos, szex közben előforduló dolgok, amelyek mindenkivel megtörténnek olykor, de senki sem beszél róluk.

1.”Mi ez a zaj?”: olyan, akár a szellentés, de nyugalom, nem erről van szó – akkor fordul elő, ha a bennragadt levegő távozik a hüvelyből. Levonhatjuk a következtetést, hogy a szexet jól műveltük. Sajnos mind a pénisz kihúzása a hüvelyből, mint pedig a pozíció változtatás során előfordul, de nem kell aggódni, természetes dolog és legfeljebb nevethetünk rajta egyet.

2.A nedves foltok: talán kínos szex közben, de az ágyneműn hagyott foltokkal nemigen lehet mit kezdeni, megelőzni nem tudjuk. Csak kicserélni a lepedőt és a huzatokat utána.

3.Sérülések: nos, olykor egy szeretkezés akár sportnak is tekinthető, ha azt vesszük, hogy leverhetjük a térdünket, megsérülhet a bőrünk, pozícióváltás közben is többféle váratlan dolog érhet bennünket. Kínos-e szex közben? Nem feltétlenül, mert oda se figyelünk rá.

Fotó: 123rf.com

4.Más elképzelések: bizony előfordul, hogy egy szexpóz egyik félnek nagyon beválik, a másiknak viszont egyáltalán nem. Ez is eredményezhet kényelmetlen perceket, de jobb megbeszélni őket.

5.Szárazság „odalent”: amikor úgy érezzük, készen állunk a közösülésre és kiderül, hogy mégsem. Valóban kínos szex közbeni szituáció, de megoldható síkosítóval. Anélkül azért nem próbálkozzunk, mert nagyon kellemetlen tud lenni.

6.Csúnya szavak: ha a párunk azt kéri, hogy beszéljünk rondán szex közben, legyünk vele tisztában, hogy ez nem mindenkinek megy és nem kínos, ha elsőre biztosan nem jut eszünkbe valami kellően mocskos.

7.”Te jó ég, komolyan bepisilek?”: nos, a pisilés előfordul és valóban igen kínos szex közben. Ha valakinek érzékeny a húgyhólyagja, akkor inger keletkezhet, amikor a pénisz behatol a hüvelybe. Akkor is előfordulhat, amikor nagyon intenzív az orgazmus, az izom-összehúzódásoknak köszönhetően. Menjünk el vécére szex előtt, az a biztos!

8.Az exünkre gondolunk: ez mindenkivel megtörténik, nem kell miatta aggódni!

9.Teljesen másra gondolunk: kínos szex közben, ha éppen a bevásárlólistát állítjuk össze a fejünkben, miközben a párunk éppen izgatni igyekszik bennünket. Tekinthetjük a dolgot úgy is, hogy egyszerre több mindenre is képesek vagyunk figyelni – de azért jobb lenne, ha most éppen a szexet élveznénk…!

Forrás: https://napidoktor.hu/index.php


2 hozzászólás

  1. Kopasz Jani

    az is kínos, ha közben leöntyük benzinnel a másikat és felgyújtyuk

    vagy nézzük a meccset közbe
    vagy szeksz közbe a macskát/kutyát ullyazzuk
    az is kinos

    Válasz
  2. babmami

    A “tyukot” nem. Tyúk marad máshol. De, ne az állatokkal legyen a szex, inkább maszturbálni érdemes , ha nincs más.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.