8 érv az IPL-es szőrtelenítés mellett

Nyáron senkinek sincs ideje azon gondolkodni, milyen szőrtelenítési módszert is válasszon. Bár a legegyszerűbb megoldásnak egy kozmetikai szalon felkeresése vagy a mindennapos borotválkozás tűnhet, mégis érdemes lenne más lehetőség után keresgélnünk. A tél kiváló alkalmat nyújt arra, hogy megismerkedj a Braun IPL technológiájú készülékével, amely tökéletes otthoni használatot biztosít a hidegebb időszakokban is.

Összegyűjtöttünk 8 érvet, amiért érdemes kipróbálni a Braun Silk-expert IPL készüléket szörtelenítésre

  1. Előre tervezhetsz. Az IPL-es kezelést hétköznapjaid részévé teheted az otthoni használat során. Ha aggódsz a rendszeresség miatt, próbáld beütemezni a kezeléseket a hétköznapokra, nyugodtan hagyd ki a hétvégéket.
  1. Az IPL készülékkel időt nyersz! Az IPL hatása rendkívül hosszan tart. Elég csak 8 percet szánnod a szőrtelenítésre, és már pár hónap után látni fogod a különbséget.
  1. Viszlát, nyári barnaság! Nem kell szomorkodnod amiatt, hogy eltűnt a gyönyörű nyári színed, hiszen az IPL lézerfénye így még hatásosabban veszi fel a harcot a nemkívánatos szőrszálakkal.
  1. Az új Braun Silk-expert IPL készüléket otthon is biztonságosan használhatod! A SensoAdaptTM innovatív technológiának köszönhetően a Braun Silk-expert IPL folyamatosan – másodpercenként nyolcvanszor – érzékeli a bőrtónust, és annak megfelelően automatikusan beállítja a fény erősségét a legnagyobb hatékonyság és biztonság érdekében.

biztonsagos-hasznalat-otthon-is

  1. Készülj fel a következő tavaszra! Az IPL epilálás lehetővé teszi az állandó használatot, de a hatékonyság természetesen attól is függ, hogy milyen mértékű a szőr visszanövése, ami a test különböző részein (hónalj, láb, bikinivonal) eltérő lehet, ezért kifejezetten fontos az IPL rendszeres használata. Az új Braun Silk-expert IPL már 4-12 alkalom után látható eredményt nyújt, ezért érdemes előre betervezni a kezeléseket téli hónapokban is!
  1. Akár 15 évnyi teljes kezelést biztosít! A Braun fejlett technológiájának köszönhetően akár 15 évig használhatod Braun Silk-expert IPL-edet a teljes testeden, sőt ha kisebb testfelületeken alkalmazod, akkor még tovább. A készülék használatához nincs szükséged kiegészítő alkatrészekre, gélekre, nem kell a rejtett költségektől tartanod.
  1. A legjobb megoldás az érzékeny bőrnek! A 3 fázisú szabályozásnak köszönhetően a kezelést a saját igényeidre szabhatod.
  1. Az IPL-es szőrtelenítés egyik legnagyobb rajongója nem más, mint Jessica Alba, aki színésznő, anya és üzletasszony is egyben:

braun-face

,,Nagyon elfoglalt vagyok, ezért mindig is kihívást jelentett megtalálni azt a terméket, ami gyors és hatékony mindemellett tökéletes kiegészítője a mindennapi szépségápolásomnak. Az új Braun Silk-expert IPL készülék egy gyönyörűen megalkotott eszköz, ami mindezeket egyesíti, így segít, hogy minden nap tökéletes formában érezhessem magam!”

Egy kis segítség a Braun Silk-expert IPL otthoni használatához:

https://www.youtube.com/watch?v=cibFb122WaU

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.