5 tipp: Így dobd fel az ellaposodott kapcsolatod!

A legklasszabb kapcsolatban is zátonyra futhat a szexuális vágyakozás, baj csak akkor van, ha nem sikerül túllépni a holtponton. Íme néhány vérpezsdítő praktika!

1. Mire jó az internet?

Nézzetek együtt olyan weboldalakat, amik szexuális tartalommal bírnak! Izgató lehet például, néhány szexpartner kereső hirdetést átböngészni: a kreatívabban fogalmazók részletezik, milyen szolgáltatásokat kínálnak, vagy hogy mit várnak a másiktól. Mindez a Ti vágyaitokat is fölpörgetheti, sőt akár azt is eljátszhatjátok, hogy egy ilyen hirdetésnek köszönhetően találtok egymásra!

2. Vizespóló bemutató

Vegyél fel egy világos színű pólót, alatta pedig ne viselj melltartót! Párod már biztos díjazza ezt a látványt is, de ha nem lenne elég, tarts neki vizespóló bemutatót! Igen olcsón beszerezhetsz egy spriccelős viráglocsolót, amivel könnyen áttetszővé teheted a felsőruházatod, de persze az elszántabbak akár a zuhany alá is beállhatnak!

3. Terülj-terülj ágyékom!

Kissé elcsépelt vágykeltő már a gyertyafényes, romantikus vacsora. Mi lenne, ha ma este inkább a hálószobában ennétek? Na, nem kell többfogásos lakomára gondolni – a féktelen szexnek úgysem barátja a teletömött has – elég csak pár fölkockázott gyümölcs, tejszínhab, méz, csokoládé stb. Ezeket elhelyezheted a saját testeden, s a párod biztos kedvet kap egy kis kóstoláshoz!

Fotó: 123rf.com

4. Elég a megszokásból!

Ha leginkább este szoktatok összebújni, hagyj fel a jól bevált tradíciókkal, és hozd lázba a kedvesedet, mondjuk szombat reggel, amikor nem kell senkinek sem munkába rohannia! Bújj szexi fehérneműbe, arra vedd rá a jól megszokott pizsamádat vagy hálóinget, majd a pasid szeme láttára kezdd szép lassan lehámozni magadról a hálóruhát, láttatva az izgalmas kiegészítőket!

5. Csengetett, uram?

A férfiak igen izgatónak találják, ha lenge öltözetben végzel házimunkát. Nem kell szobalány ruhába bújnod ahhoz, hogy magadra vond a párod figyelmét! Elég az is, ha beszerzel egy harisnyatartót, amit kivillantasz a szoknyád alól, vagy épp ,,elfelejtesz” bugyit venni, és alkalmat adsz arra, hogy ez a ház urának is feltűnjön!

Fontos kutatás: ennyi ideig tart átlagosan a szex

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.