5 tabletta, amit helyettesít a szex

Riaszt a maréknyi mennyiségű tabletta? Akkor ne juss el odáig, hogy ennyi pirulát kelljen szedned. Szexre fel!

Szívgyógyszer

A hetente legalább kétszer szeretkező férfiaknak kisebb az esélye a szívproblémákra, mint azoknak, akik ennél kevesebbet szexelnek – állítja egy az American Journal of Cardiology szaklapban megjelent kutatás.

Fogyi tabletta

Az orgazmus csupán 3 kaóriától szabadít meg, de az előtte lévő rész sokkal többtől – persze attól függ, milyen sokáig tart, és mennyire intenzív az együttlét. De ha egy kicsit megerőlteted magad, már 150 kalóriával biztos számolhatsz, és az több mint a duplája a fotelben való tespedésnek.

Altató

A nők tudják a legjobban, hogy mennyire is jó altató a szex: hiszen míg ők még beszélgetnének az együttlét után, a férfiak rögtön hortyogásba fognak.

szex gyógyszer

Nyugtató

A szex, csakúgy mint más mozgás, elűzi az aggodalmat és csökkenti a stressz hormon szintjét a vérben. Sőt segít megbírkózni bármilyen mentális nyomással legalább egy hétig az aktust követően. Nem lehet csalni! A maszturbációnak nincsenek ilyen áldásos hatásai – állítják a Nyugat-Skóciai Egyetem kutatói.

Multivitamin

Nincs szüksége immunerősítő csodaszerekre azoknak, akik hetente legalább egyszer szexelnek. A Pennsylvaniai Egyetem kutatói diákokon kísérleteztek, és kiderült, hogy akik legalább hetente szexeltek, azoknak több immunoglobulin A volt a nyálukban. Ez az antigén biztosítja immunrendszerünk első vonalát.

Forrás: Egészségtükör.hu

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.