2013. január 29. – Volt időjárás jelentés!

Zoli beszámolóját olvashatjátok a Téli Nanaga Parbat Expedícióról.

Egész éjjel be volt kapcsolva a rádió. Dávid végül reggel 8-kor jelentkezett be. Sajnos a hidegben az akku olyan gyenge volt, hogy nem igazán tudtam neki visszaválaszolni. Így nem tudtam, hogy akkor éppen merre járnak. Éppen akkor indulnak a bivakból, vagy esetleg már úton vannak.

Nem volt túl hideg, így kilenc előtt már kimásztam a sátramból. Éppen idejében, hogy a lejtőn meglássam az éppen ereszkedő Dávidot és Iant. Gyorsan beszóltam a konyhába, hogy gyújtsák meg a főzőt és minél előbb készítsenek meleg teát az érkezőknek, illetve a tegnapi vacsorát is melegítsék fel.

A házikó sarkában vártam a fiúkat. Jó tempóban jöttek, nem is voltak nagyon beöltözve. A reggeli hamarosan elkészült. Mindannyian örültünk egymásnak. Szerencsére aznap a generátort is sikerült egy időre beindítani, így tudtunk időjárás jelentést nézni, illetve fel tudtuk tölteni az elektronikai eszközeinket.

Mindenki meglehetősen fáradt volt az elmúlt éjszakát követően, ezért viszonylag hamar hálózsákba bújtunk. Éjjel nagyon kellemes idő segített, hogy kipihenjük magunkat.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.